Защо да не инвестирате във външна реклама?

1) Вие сте роднина на Фитипалди (а.к.а. шАфьор) и сте на 18:30-та обиколка от 24-те часа на София. Внимавате да не влезете в някой от уличните капани на постсоциалистическото наследство, заложени от СофЯнски, Дабъл Би, ФЪндЪкЪва и прочье недоказани екс-градомочалници; както и внимавате да не отнесете някой пенсьонер-бързащ-към-пощата-да-си-вземе-пенсията или проклет-ученик-избягал-от-час-а-какви-ученици-бяхме-ние-на-времето; както и внимавате да не отнесете поредния откачен велосираптор с колело от 1500 лв (но няма пари за здравни осигуровки, нали?) Не забелязвате билборди.

2) Вие сте зелен ангажиран с проблемите на държавата гражданин-пешеходец. Внимавате да не ви отнесе някой уонаби-Шумахер (С омерзение и през зъби изсъсквате: и вече не са само гоуфърите от Перник, ами в града се е напълнило с всякакви Е-бани, ТеХеранци, КрайноНекадърни, СледОколомръсното, етц. селяни. А колко хубаво беше преди да дойдат провинциалистите в София, ех…), или да не ви отнесе бъдещия Ланс Армстронг („Абе, момче ли си, момиче ли си, не знам какво друсаш, ама дилъра ти е бог, дай ми телефона му! И ти друсаш като Армстронг!“), или да не пропаднете в някоя дупка на тротоара: „Предишния районен кмет е виновен, мамицата му! Ама Фандъчката и Бойко, да Му се прослави името, скоро ще оправят всичко“. Не забелязвате билборди.

3) Вие сте гражданин на света, потомък на „Летящия Холандец на колелото“. Внимавате сторъкия Шива на маршрутката да не завие рязко, когато сте точно до него, или внимавате някой MILF да не си разхожда отрочето („какво хубаво бебенце, как да не му е**ш майката!“) по алеята, която е направена САМО, РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ, ИДИОТИ, САМО за колела! Не забелязвате билборди.

Защо тогава хората инвестират във външна реклама?

P.S. Снимката съм я откраднал от блога на Христо Блажев

Advertisements
Публикувано на Обща, Хумор, сатира, забава. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s